Allium sativum L. (Sarımsak ekstraktı) bağışıklık sistemini güçlendirir. İştahı ve yem emilimini artırarak günlük ağırlık artışına katkıda bulunur. Yumurtacı tavuklarda yumurtlama verimini artırır. Bakterisidal ve virüsidal etkiye sahiptir. Salmonella ve E.Coli enfeksiyonlarını önlemeye yardımcı olur. Coccidiosis ve Cryptosporidium oocyst yükünün azalmasına yardımcı olarak ishal vakalarını en aza indirger ve sürülerde ölüm oranını azaltır.
Allium sativum L. (Sarımsak ekstraktı), asetik asit, sitrik asit, ortofosforik asit, laktik asit, DL-malik asit, formik asit, propilen glikol, gliserin (gliserol)
- Bağırsak mikroflorasını stabilize etmek için civcivlere: 3-5 gün 500-1000 ml/1000 litre su
- Yumurta tavuğu, broyler ve hindi: Sürekli dozaj 500-1000 ml/1000 litre su
- Bağırsak mikroflorasının hızlı stabilizasyonu ve bağışıklığın artması için: 3-5 gün boyunca 1000-2500 ml/1000 litre su
Ambalaj: 1 L’lik ambalajlarda satışa sunulmuştur.